Banka Koper 1
Članska ekipa

Robert Zonta, 22. May, 2011

PREDSEDNIK KLUBA ALEN ŠČULAC POMOČNIK TRENERJA ČLANSKE EKIPE FC KOPER

slike/novice/SCULAC_ALEN.jpg

foto: Sladžan Bačio/www.rtvslo.si

Na novinarski konferenci nogometnega kluba Luka Koper so potrdili, da bo novi trener "kanarčkov" od prihodnjega tedna naprej Vlado Badžim. Njegov pomočnik bo naš aktualni predsednik in trener članske ekipe Alen Ščulac.

Oba sta stara znanca koprskega nogometa, podpisala pa sta dveletni pogodbi. Ekipo bosta prvič vodila na zadnji tekmi letošnje Prve lige si prihodnjo nedeljo v Lendavi. Nedžad Okčić, ki je sedel na klop prejšnji mesec po odhodu Primoža Glihe, bo znova zasedel mesto vodje koprske mladinske šole.

"Cilj, da bodo stroko vodili domači ljudje, je tako izpolnjen," je dejal vodilni človek kluba Ante Guberac. Za športnega direktorja je bil marca imenovan Andrej Poljšak.

Začetek priprav na novo sezono že 13. junija
Badžim je v prvoligaškem nogometu nazadnje deloval pri Domžalah, ki jih je po letu vodenja zapustil decembra 2009. Predtem je bil dobro leto in pol trener Kopra, s katerim je v sezoni 2006/07 osvojil Pokal Hervis.

V klubu so pojasnili, da bodo do začetka prihodnjega prvenstva sklicali skupščino in tudi formalno izbrali novo vodstvo kluba. Badžim je dejal, da bodo treninge začeli 13. junija, saj bodo sezono odprli s kvalifikacijami za Evropsko ligo že 30. junija.

Iz kluba so še sporočili, da sta triletni pogodbi podpisala mladinca Matej Palčič in Marko Vukelič.

vir: www.rtvslo.si

 

V prihodnjem tednu bomo objavili intervju s predsednikom NK Dekani Alenom Ščulcem, kateri bo razkril, kaj pomeni njegovo imenovanje njegovo  in odhod v FC Koper za domači klub.

 

 

 

 

Sorodne novice in obvestila

news Prva domača tekma

news Zmaga v 1. kolu Pokala MNZ

news Začel se je Pokal MNZ Koper

news Zmaga članske ekipe v pokalu MNZ Koper proti drugoligašu iz Ankarana

news Zmaga članov proti Adriji iz Mirna

news Remi članov proti Taboru iz Sežane

news Člani premagali Ilirsko Bistrico in se zavihteli na vrh lestvice

news Visoka zmaga v obalnem derbiju

news Zmagovalni niz se nadaljuje

news Za uvod zmaga proti Biljam

Titus+ VPIS V NOGOMETNO ŠOLO Zavarovalnica Triglav, d.d. AVE Radio Capris Marjetica Koper Zavarovalnica Sava E3 - pogkončno