Banka Koper 1
Kadeti

Robert Zonta, 3. Jun, 2015

Končano prvenstvo v 2. SML/SKL - zahod

slike/novice/sml.jpg

foto: NK Dekani

Ekipi U19 in U17 sta ta konec tedna odigrali zadnji prvenstveni tekmi te sezone, saj sta se pomerili z ekipo Roltek Doba. Mladinci so slavili z 0:1, kadeti pa izgubili z 5:2. Kadeti so tekmovalno leto zaključili na 5. mestu, mladinci pa na 12. mestu. Skupaj sta zasedli 8. mesto in zbrali 64 točk.

Tako se je s tekmami 26. kroga se je končalo prvenstvo v 2.SML/SKL-zahod. Pred zadnjim dejanjem je bil že poznan mladinski prvak - ekipa Birsa & Matavž Bilje, kadeti in mladinci iz Bilj pa so si tudi že preigrali uvrstitev v 1.SML/SKL. V kadetski konkurenci so bili kandidati za prvaka še trije in sicer Kalcer Radomlje, s točko prednosti pred ekipo Birsa & Matavž Bilje, še točko več pa je zaostajal NOGA Britof. Glede na to, da so vse omenjene ekipe v zadnjem krogu zmagale, so prvaki pri kadetih postali igralci ekipe Kalcer Radomlje. Iz 2.SML/SKL-zahod sta izpadli ekipi Arne Tabor 69 in Škofja Loka, ki bosta v naslednji sezoni nastopali v tekmovanju na ravni MNZ.


Vir: MNZ Gorenjska Kranj

Sorodne novice in obvestila

news Vse starejše selekcije doma, člani v Vipavi

news Zmaga kadetov in poraz mladincev

news U17/U19: Polovičen izkupiček v Šenčurju

news U17/U19: Zmaga kadetov in mladincev za uvod v spomladanski del prvenstva

news Zmaga kadetov, remi mladincev in poraz starejših dečkov

news Končano prvenstvo v 2. SML/SKL - zahod

news Zmaga kadetov in remi mladincev

news ZMAGA KADETOV, PORAZ MLADINCEV

news KADETI, STAREJŠI IN MLAJŠI DEČKI USPEŠNO, PORAZ MLADINCEV

news VIKEND DOMAČIH TEKEM

Titus+ VPIS V NOGOMETNO ŠOLO Zavarovalnica Triglav, d.d. Radio Capris Marjetica Koper Zavarovalnica Sava E3 - pogkončno Humade