Banka Koper 1

Robert Zonta, 2. Feb, 2012

VABILO NA PREDSTAVITEV SREDNJEŠOLSKEGA NOGOMETNEGA PROJEKTA "POSTANI NOGOMETNI AS"

slike/novice/sts.jpg

Bliža se čas informativnih dnevov za osnovnošolce, ki se bodo v šolskem letu 2012/2013 vpisali v srednjo šolo, zato vas želimo seznaniti z novo možnostjo srednješolskega programa za mlade nadarjene nogometaše na Obali. Vabimo vas na srečanje, ki bo na Srednji tehniški šoli v Kopru, Šmarska c. b. št. (lokacija bivšega poslopja Tomos) v torek, 7. februarja 2012 ob 17.30 uri.

Ravnatelj, predstavniki šole in Branko Zupan vam bodo predstavili nogometni program za dijake, ki hočejo postati profesionalni nogometaši.

 

Dijakom, ki se bodo vpisali na Srednjo tehniško šolo v Kopru, bodo omogočili treniranje v dopoldanskem času (4x dopoldan ter 1x ali večkrat popoldan - v dogovoru s klubom). Obala ima v podnebnem smislu posebno prednost, saj s svojo blago, sredozemsko klimo omogoča treniranje na prostem skozi vse leto.

Na srečanju bo mogoče  izmenjati mnenja o možnostih uskladitve šolskih obveznosti s klubskimi ter bo predstavljen program dodatnega treniranja mladih nogometašev v sodelovanju s klubi.

Kandidati lahko izbirajo med vsemi izobraževalnimi programi Srednje tehniške šole Koper. Če izberejo program TEHNIŠKE GIMNAZIJE, šolanje zaključijo s splošno maturo, ki omogoča vpis v visokošolske in univerzitetne programe. Nogometašem, ki niso doma z Obale bomo omogočili bivanje v dijaškem domu.

 

Celoten trenažni proces bo organiziral in izvajal vodja nogometnega projekta »AS V NOGAH«, Branko Zupan, prof., ki bo hkrati zagotovil strokovno ekipo za izvajanje nogometnega programa. Celoten projekt bo potekal v soglasju z Nogometno zvezo Slovenije, v sodelovanju z Inštitutom za kineziološke raziskave Univerze na Primorskem, specialisti iz tujine za nogometno tehniko, specialisti za razvoj motoričnih sposobnosti, športnim psihologom dr. Matejem Tušakom, MNZ Koper, vodstvi nogometnih klubov in trenerji klubov.

 

Več o programu boste lahko izvedeli na srečanju.

 

Prisrčno vabljeni!

 

Branko Zupan                                                                         Iztok Drožina

                                                                                             ravnatelj STŠ Koper

Titus+ VPIS V NOGOMETNO ŠOLO Zavarovalnica Triglav, d.d. AVE Radio Capris Marjetica Koper Zavarovalnica Sava E3 - pogkončno